Articole din presă

Unul dintre cele mai importante obiective interne ale companiilor este păstrarea celor mai buni angajaţi. Cum decidem care sunt aceştia? Măsurându-le performanțele profesionale.

Fără echivoc, acest raționament a devenit impetuos necesar într-o economie de piață în care competiția are cuvântul decisiv.

citește mai mult pe ittrends.ro

Intuitivă, prietenoasă și confortabilă… tehnologia cloud oferă o varietate enormă de servicii pentru mediul de afaceri

Cloud computing-ul a.k.a ‘tehnologia din nori’ defilează cu stil în lumea tehnologiei. Analiștii vorbesc obsesiv despre el, aproape în orice împrejurare și în legătură cu orice actrivitate. Potențialii beneficiari tatonează. Există entuziaști și sceptici, ca întotdeauna. Marea masă de utilizatori sunt în expectativă, căutând informații.

citește mai mult pe ittrends.ro

SIVECO propune aplicații eficiente pentru instruirea personalului, gestiunea documentelor, precum și administrarea afacerilor.

Acestea ajută organizațiile să elimine costurile de achiziție, administrare și întreținere a echipamentelor. Valoarea adăugată e reprezentată de performanțe mai bune și accesibilitate imediată. Totodată, utilizându-le, clienții își sporesc considerabil eficiența activității și, implicit, nivelul de competitivitate.

citește mai mult pe ittrends.ro

În prezent, succesul unei companii depinde în mare măsură de gradul de inovare, de adaptarea la cerințele actuale ale pieței, dar mai ales de profesionalismul angajaților. Tocmai pentru că pregătirea angajaților are impact direct asupra performanțelor unei companii, tot mai mulți manageri și directori HR sunt preocupați de instruirea continuă a acestora, cu ajutorul unor soluții informatice de tip eLearning. Dar oare care sunt criteriile de bază după care o companie își poate alege soluția potrivită de instruire online pentru angajații săi?

citește mai mult pe ittrends.ro

Fiecare manager își dorește să aibă angajați cât mai bine instruiți, care să aducă un plus de valoare companiei și să crească performanța acesteia. Însă din cauza costurilor mari a cursurilor tradiționale, multe companii renunță la instruirea angajaților. Dar oare acest lucru nu sabotează succesul companiei?

O soluție mai ieftină și extrem de eficientă se dovedește a fi instruirea de tip eLearning, în care învățarea se desfășoară în mediul online. Florin Anton, director al departamentului eLearning, din cadrul SIVECO Romania, ne oferă mai multe informații despre această metodă de instruire și despre beneficiile ei.

citește mai mult pe ittrends.ro