Într-un sondaj realizat în martie 2017 de compania SIVECO, se arată că mai puțin de jumătate din companiile din România folosesc cursuri online sau eLearning pentru trainingul angajaților. Chiar și în firme în care la angajare se pune mare preț pe competențele digitale! Inducția noilor angajați și motivarea celor cu experiență sunt procese costisitoare, mari consumatoare de timp, dar platforma de instruire în cloud propusă de specialiștii SIVECO România poate simplifica aceste procese. Viorel Jigman, AeL Manager SIVECO România, ne-a vorbit despre fenomenul Cloud Learning.

citește mai mult pe ittrends.ro

Serviciul Cloud Learning a apărut în 2016, ca răspuns la nevoile tot mai ridicate ale companiilor de a-și motiva angajații, pentru a-i păstra în organizație, dar și de a face inducția noilor angajați. Sunt procese costisitoare, consumatoare de timp, dar și importante pentru organizațiile din mediul privat (și nu numai). Platforma de instruire în cloud propusă de specialiștii SIVECO România poate simplifica aceste procese, iar Viorel Jigman, AeL Manager SIVECO România, ne-a vorbit despre fenomenul Cloud Learning.

citește mai mult pe ittrends.ro

Unul dintre cele mai importante obiective interne ale companiilor este păstrarea celor mai buni angajaţi. Cum decidem care sunt aceştia? Măsurându-le performanțele profesionale.

Fără echivoc, acest raționament a devenit impetuos necesar într-o economie de piață în care competiția are cuvântul decisiv.

citește mai mult pe ittrends.ro

Intuitivă, prietenoasă și confortabilă… tehnologia cloud oferă o varietate enormă de servicii pentru mediul de afaceri

Cloud computing-ul a.k.a ‘tehnologia din nori’ defilează cu stil în lumea tehnologiei. Analiștii vorbesc obsesiv despre el, aproape în orice împrejurare și în legătură cu orice actrivitate. Potențialii beneficiari tatonează. Există entuziaști și sceptici, ca întotdeauna. Marea masă de utilizatori sunt în expectativă, căutând informații.

citește mai mult pe ittrends.ro

SIVECO propune aplicații eficiente pentru instruirea personalului, gestiunea documentelor, precum și administrarea afacerilor.

Acestea ajută organizațiile să elimine costurile de achiziție, administrare și întreținere a echipamentelor. Valoarea adăugată e reprezentată de performanțe mai bune și accesibilitate imediată. Totodată, utilizându-le, clienții își sporesc considerabil eficiența activității și, implicit, nivelul de competitivitate.

citește mai mult pe ittrends.ro

În prezent, succesul unei companii depinde în mare măsură de gradul de inovare, de adaptarea la cerințele actuale ale pieței, dar mai ales de profesionalismul angajaților. Tocmai pentru că pregătirea angajaților are impact direct asupra performanțelor unei companii, tot mai mulți manageri și directori HR sunt preocupați de instruirea continuă a acestora, cu ajutorul unor soluții informatice de tip eLearning. Dar oare care sunt criteriile de bază după care o companie își poate alege soluția potrivită de instruire online pentru angajații săi?

citește mai mult pe ittrends.ro