17 noiembrie, ora 15:00

Cum îi reţinem în organizație pe tineri?

Sau „Cum îi putem ajuta să dobândească un set de competențe de bază pentru lucrul într-o companie?“ sunt întrebări care apar tot mai des în rândul antreprenorilor și, mai ales, al managerilor de HR. Angajaţii din generația Y, numiți de William Strauss și Neil Howe „Millenials”, schimbă cu ușurință locurile de muncă, pentru că, spun ei, angajatorii nu reușesc să-i motiveze şi să le identifice cu adevărat nevoile.

Sunt cei mai fluizi angajați cu care s-a confruntat forța de muncă până acum. Demisionează, după o scurtă perioadă de lucru, din varii motive. Uneori, aleg să părăsească un loc de muncă, chiar și bine plătit, pentru că mediul de lucru nu este suficient de plăcut – dar cei mai mulți dintre ei nu au învățat încă să lucreze în echipă sau să își asume responsabilitatea. Vin înarmați doar cu cunoștințele teoretice din facultate, fără un set de competențe de bază, fără să înțeleagă disciplina muncii. Doresc să fie valorizați, vor feedback prompt după orice sarcină îndeplinită, dar le lipsește capacitatea de autoevaluare , motiv pentru care se simt îndreptăți să avanseze în carieră rapid.

Știi să abordezi corect aceste provocări?

Mădălina Bălan, expert în psihologie organizațională la Hart Consulting, îți propune un webinar despre metode eficiente de a atrage și de a conduce tinerii digitali. Discuția se bazează pe un studiu amplu despre psihologia generaţiei digitale, realizat de Hart Consulting, partenerul pe piaţa locală al firmei de consultanţă în managementul talentelor și dezvoltarea leadershipului HOGAN Assessment. Acest studiu devine disponibil odată cu înscrierea la webinar!

Viorel Jigman, Manager AeL SIVECO Romania, abordează în cadrul aceluiași webinar soluțiile de tip „blended learning” pentru trainingul angajaților, o combinație bine studiată între instruirea tradițională în sala de curs, centrată pe instructor, și cursurile interactive, centrate pe cursant. Compania SIVECO România are o experiență de aproape un sfert de secol în proiecte și soluţii integrate de eLearning în țările din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spațiul Comunității Statelor Independente.

Ce vei afla la webinar?

 • Care sunt dificultățile cu care se confruntă experții HR din toate sectoarele economice - și cum pot fi depășite

 • Cele mai eficiente metode pentru atragerea și selecția tinerilor din generația Millenials

 • De ce pleacă angajații Millenials

 • De ce rămân și cum devin mai productivi nativii digitali

 • Care sunt particularitățile tinerilor din generația digitală:

  • Comportamente uzuale

  • Comportamente contraproductive

  • Motivații & preferințe

 • Cum învață tinerii din Generația Millenials?

 • Cum alegem metodele de instruire cele mai productive pentru tinerii digitali?

 • Cum îi încurajăm să își asume responsabilități

 

În urma interesului mare generat de webinar-ul din 17 noiembrie 2016, vă oferim AICI înregistrarea.